Trampolines

BERG trampolines zijn verkrijgbaar zowel op poten (Regular), InGround als FlatGround. Er is ook een BERG SPORTS: dit zijn trampolines zonder net.

BERG ontwerpt en ontwikkelt veilige trampolines. Met de drie kwaliteitslijnen Favorit, Champion en Elite hebben we voor elk gezin de beste trampoline.

BERG Regular + Safety Net

Als je kiest voor de Regular, kies je voor gemak. De trampoline is makkelijk te plaatsen, want het is niet nodig om een gat onder de trampoline te graven. Ook verplaats je de trampoline eenvoudig.

BERG InGround + Safety Net

De Inground trampoline met Safety Net is minder zichtbaar omdat deze grotendeels is ingegraven. Ook kun je de trampoline makkelijk betreden vanwege de lage opstap.

BERG InGround (Sports)

De Inground trampoline is minder zichtbaar omdat deze grotendeels is ingegraven. Ook kun je de trampoline makkelijk betreden vanwege de lage opstap.

BERG FlatGround (Sports)

De Flatground trampoline is nauwelijks zichtbaar omdat deze op gelijke hoogte ligt met de tuin. De trampoline is super makkelijk te betreden vanwege de minimale opstap.

BERG FlatGround + Safety Net

De Flatground trampoline met Safety Net is nauwelijks zichtbaar omdat deze op gelijke hoogte ligt met de tuin. De trampoline is super makkelijk te betreden vanwege de minimale opstap.

Accessoires

Hier  vind je alle  onderdelen voor je Trampoline

BERG Airtracks (sports)

Thuis, bij vrienden of waar je ook bent, kan je je vaardigheden oefenen met de BERG AirTracks. Deze innovatieve luchtmat biedt jou de perfecte ondergrond waarmee je al je moves en tricks perfect kunt uitvoeren.

BERG aerowall (sports)

De unieke AeroWall is ontworpen voor het uitvoeren van (extreme) tricks door de échte jumpers. De Wall wordt opgepompt en wordt daarna bevestigd aan een super stevig en solide frame. Hierdoor is de Wall zeer stevig en geschikt om tegenaan te springen. Het is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen en wordt geleverd met pomp.

BERG Safety Nets

Een gespannen veiligheidsnet rondom de trampoline maakt springen een stuk veiliger voor zowel volwassenen als kinderen. Ze zijn speciaal ontworpen om een eventuele val of misstap op de trampoline op te vangen. 

Scroll naar boven