logo_simplay-removebg

Betalen

Bij Simplay kan je veilig betalen via

Bancontact

Met bancontact kan je vertouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Je betaalt direct online via het Bancontact systeem van je bank. Het is een snelle en eenvoudige manier van betalen waardoor je bestelling direct kan verzonden worden.

Overschrijving

Als je kiest voor een bankoverschrijving, dan ontvang je van ons een vraag tot betaling met referentienummer via e-mail. Je maakt het bedrag vervolgens over via je eigen bank naar het rekeningnummer van Simplay via BNP Paribas Fortis met IBAN BE18 0017 1524 7865.  Je bestelling wordt gedurende 7 dagen gereserveerd en pas verzonden nadat wij je betaling hebben ontvangen. Hou rekening met een langere verwerkingstijd dan bij de andere betaalmethoden.

Samenwerking met Mollie B.V.

Om je betaling eenvoudig, veilig en correct te laten verlopen werkt Simplay samen met Mollie B.V. Dit is een erkend bedrijf dat online betalingen verzorgt voor bedrijven en instaat voor een veilige en stabiele koppeling met de aangeboden betaalmethoden. Hierdoor verloopt je betaling eenvoudig, snel én veilig.

De betaaltransacties gaan via beveiligde lijnen via Mollie B.V. onmiddellijk naar de vertrouwde financiële instelling. Tijdens het afrekeningsproces kom je terecht op de betaalpagina’s van Mollie B.V. Simplay heeft geen toegang tot je vertrouwelijke betalingsgegevens.

Bankgegevens van Simplay

Rekeningnummer: BNP Paribas Fortis BE18 0017 1524 7865

Scroll naar boven