Simplay

Simplay is, na jarenlange expertise, in 2015 gestart als kleine onderneming met als doel de aanleg en het onderhoud van openbare speelterreinen (openbaar bestuur, school, kinderopvang, restaurant,…). Als gecertificeerde en ervaren speler op de markt, blinken we niet alleen uit in het perfect toepassen van de normen, maar evengoed in de uitvoering van de projecten, al dan niet op maat. Uitgebreidere info kan je terugvinden onder de rubriek ‘speelveiligheid’.

Simplay staat voor simply play of gewoonweg spelen, maar ook de naam van de oprichter, Simmy Cooreman, kan je hierin terugvinden.

buiten is er zoveel meer te beleven!

Omdat we het actief buitenspelen erg belangrijk vinden, zijn we gestart met de verkoop van go-karts en trampolines van het robuuste en oerdegelijke merk ‘Berg’. De go-karts kunnen ook gehuurd worden met of zonder parcours. Wij verwijzen je hiervoor graag door naar de rubriek ‘Verhuur’.

Living Puppets

Na een bezoek aan de grootste speelgoedbeurs in Europa, waren we laaiend enthousiast over de prachtige handpoppen. Zo zijn de Living Puppets in ons gamma terechtgekomen. Meer info over de veeldzijdigheid van deze poppen kan je terugvinden onder de desbetreffende rubriek.

Skates

Met een skate-fanaat ten huize, is daar sinds 2020, ten tijde van corona, een heel uitgebreid skate assortiment aan toegevoegd: van completes tot zelf samen te stellen decks tot kledij en accessoires.

Neem gerust een kijkje op onze webshop. Veel winkelplezier!

Scroll naar boven