logo_simplay-removebg

Bestellen en leveren

Simplay verkoopt materiaal dat je kan bestellen via de webshop. Daarnaast verhuurt Simplay ook go-karts al dan niet met parcours.

  1. Bestellen

Alle materiaal dat wij te koop aanbieden via de webshop kan je bestellen via de bestelprocedure in onze webshop. Je bestelling is definitief na betaling van het verschuldigde bedrag. 

  1. Verhuren

Simplay verhuurt go-karts en/of het parcours. Deze kunnen gereserveerd worden na contact via de contactpagina op de desbetreffende pagina. Gelieve hier alle verplichte velden in te vullen.

Indien u niet gekozen hebt om het toezicht uit te besteden aan Simplay, is een minimum van 2 toezichthouders vereist en dit voor de gehele duur van de toegankelijkheid van de attractie en toebehoren. Dit om de veiligheid van zowel materialen als gebruikers te garanderen. Bij eventuele ongevallen/schade is de huurder zelf aansprakelijk. 

  1. Leveren

Simplay levert uw bestelling via GLS de volgende werkdag tot twee werkdagen* na ontvangst van betaling. Voor NL leveringen één extra dag rekenen. Uw pakket wordt aan huis geleverd op een adres naar keuze. Bij afwezigheid zal GLS de volgende dag het pakket opnieuw aanbieden.Uw bestelling wordt netjes en veilig verpakt.

Overzicht van de verzendingskosten: (indien het pakket niet door een brievenbus kan is het sowieso standaard tarief vanaf €6.50)

Verzendingskosten op basis van één pakket met maximaal gewicht van 2 kg. Indien meerdere pakketten nodig blijken omdat niet alles in één doos kan, zal er een extra kost gevraagd worden. U krijgt hiervoor een mail na uw bestelling.GRATIS* verzending vanaf €150 voor België en Nederland. Rest van Europa geen gratis levering.
 * Normale procedure, uitgezonderd: stakingsacties, drukke periodes en onvoorziene omstandigheden. Niet bindend.

Scroll naar boven