logo_simplay-removebg

Retourneren

Blijkt je artikel beschadigd bij ontvangst of hebben wij een verkeerd artikel geleverd? Laat ons dit weten via mail naar info@simplay.be. We lossen dit zo snel mogelijk voor je op.

Voldoen de aangekochte artikelen niet helemaal aan je verwachtingen en wens je af te zien van de aankoop? Geen probleem, je kan ons dit laten weten binnen een termijn van 14 kalenderdagen nadat je de artikelen hebt ontvangen. Nadien vervalt het herroepingsrecht.

Opgelet: op maat bestelde/gemaakte artikelen worden niet teruggenomen (bv een samengesteld skateboard).

Wat moet je doen?

  • Laat ons weten dat je wenst af te zien van je aankoop via mail naar info@simplay.be. Je kan hiervoor gebruik maken van onze verklaring voor herroeping die je toevoegt in de bijlage van je mail.
  • Je retourneert vervolgens de artikelen naar Simplay, Boksheide 14, 9255 Buggenhout. De verzendingskosten voor de retour zijn voor jouw rekening en op jouw verantwoordelijkheid.

Wij betalen de geretourneerde artikelen terug binnen een termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst van het retourpakket.

Enkel artikelen die zich in de originele, ongeopende verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en aankoopbewijs worden teruggenomen door Simplay.

Je kan het herroepingsrecht niet uitoefenen voor de levering van artikelen die snel bederven of met een beperkte houdbaarheid. Ook op ons verhuurmateriaal is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

Scroll naar boven