Blog Archives

LEISURE

Sticky_leisure

Kinderopvang, dagverblijven, openbare besturen,… neem alvast een kijkje op www.bergtoys.com en
contacteer ons vrijblijvend voor meer info. 
Waarom zijn de skelters van Berg ook geschikt voor recreatief gebruik?

Vakmanschap // Design // Innovatie // Kwaliteit // Veiligheid

Vanzelfsprekend voldoen de BERG producten aan de geldende normen en wetgeving. Maar dat niet alleen. De BERG producten ondergaan zware testen om de juiste levensduur te garanderen. De producten worden zo ontworpen, dat weinig onderhoud nodig is. Waar nodig worden skelters voor professioneel gebruik voorzien van nét dat beetje extra, zodat kwaliteit, veiligheid en levensduur ook bij intensief gebruik zijn gewaarborgd. Bent u overtuigd en wilt u de BERG producten gaan inzetten in uw onderneming?

Clipper_action2_Small GranTour en Buddy Pro

Getoonde afbeeldingen dienen als leidraad.
BERG

berg_featured

Ben jij actief, avontuurlijk en cool? Dat zijn wij ook! Er is dus altijd wel een skelter of trampoline die bij je past. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen en je droom te testen.

skelter&gocarts_Link leisure_link trampolines_Link

Al onze prijzen zijn indicatief en onderheven aan marktschommelingen. Getoonde afbeeldingen dienen als leidraad.

 

AANLEG & ONDERHOUD

Hieronder vind je een aantal van onze gerealiseerde projecten. Zowel voor aanleg, onderhoud en herstellingen van speeltuigen kan je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op via onze contactpagina.


Al onze prijzen zijn indicatief en onderheven aan marktschommelingen. Getoonde afbeeldingen dienen als leidraad.
VERHUUR

Op zoek naar een leuke activiteit voor je verjaardagsfeestje, tijdens een schoolvakantie, evenement of opendeurdag van je bedrijf, met deze keuze wordt je party een succes!
Contacteer ons voor nog meer ideeën voor jouw feestje!

Huur een go-cart

1 skelter: € 35 per dag (keuze uit verschillende skelters)


Huur een go-cart parcour voor 1 dag

Huurprijs: € 170 per dag (mét of zonder skelters)

1 skelter: € 35 per dag (keuze uit verschillende skelters)

Afmetingen: 18 m x 7 m (hoogte: ong. 3 meter)

Deze prijzen zijn zonder toezicht!


Al onze prijzen zijn indicatief en onderheven aan marktschommelingen. Getoonde afbeeldingen dienen als leidraad.


 

TRAMPOLINES

Waarom kiezen voor een trampoline van BERG?

Vakmanschap // Design // Innovatie // Kwaliteit // Veiligheid

Op zoek naar een trampoline met uitstekend springcomfort, optimale veiligheid en duurzaamheid? Wij bieden voor iedere tuin een geschikte trampoline aan. Wij bieden eveneens CE-gekeurde trampolines aan. Dus ook openbare besturen kunnen bij ons terecht. U kan moeilijk kiezen? Klik hier voor een vergelijking tussen de verschillende categorieën. U kiest een InGround trampoline? Klik hier voor een handig en eenvoudig stappenplan om je
BERG-Trampoline veilig en netjes in te graven.

Vanaf € 399 (inclusief Safety Net, exclusief trapje)

Goed toegankelijke, veilige zelfsluitende ingang, voorzien van een herkenbare groene band. Het kliksysteem zorgt ervoor dat het net niet los kan schieten. De palen zijn voorzien van een fraaie zwarte hoes gevuld met dik schuim voor optimale bescherming. Deze trampoline is uitgerust met gold spring solo veren en een Safety Net Comfort (ook mogelijk met een Safety Net Deluxe).

 

Beschikbare afmetingen:
270cm 330cm 380cm 430cm 430 Tattoo

 

Alle maten zijn ook beschikbaar in InGround-model met uitzondering van de Tattoo. Het trapje is apart verkrijgbaar. Alleen voor particulier gebruik. Voorbeeld trampoline met safety net:


BERG Favorit and BERG Safety Net Comfort
Voorbeeld trampoline inground model met én zonder safety-net

BERG InGround Favorit + Safety Net Comfort 2015BERG InGround Favorit
Voorbeeld trampoline gold spring solo (= enkele veer)

2015 Favorit frame2015 Favorit springs and padding

Vanaf € 629 (inclusief Safety Net, exclusief trapje)

Heeft een extra brede en dikke beschermrand met volledig afgedekte veren. Steunpoten zijn dubbel gecoat, dat zorgt voor een cool uitzicht maar vooral voor een extra bescherming van het frame. Deze trampoline is uitgerust met TwinSpringGold veren en een SafetyNet Deluxe (ook mogelijk met een Safety Net Comfort).

 

Beschikbare afmetingen:
270cm 330cm 380cm 430cm 430 Tattoo

 

Alle maten zijn ook beschikbaar in InGround-model met uitzondering van de Tattoo. Trapje is apart verkrijgbaar. Alleen voor particulier gebruik. Voorbeeld trampoline met safety net:


BERG Grand Champion + Safety Net Deluxe - Grand Champion 2015
Voorbeeld trampoline inground model met én zonder safety-net

BERG InGround ChampionBERG InGround Champion + Comfort Net
Voorbeeld trampoline Twinspring gold veren

Champion InGround Frame - detail2015 Champion springs and padding

Vanaf € 1199 (inclusief Safety Net, exclusief trapje)

De beste in zijn soort. De beschermrand is extra breed, dik en gemaakt van het beste UV- en slijtbestendige materiaal. De handgemaakte beschermrand zorgt voor extra stevigheid en daarmee is deze trampoline de beste in zijn soort. Uitgerust met een ROBUUST FRAME en een TWIN SPRING GOLD. Het stevige frame is versterkt met 8 koppelstukken, genaamd de ‘T-section’. Dit zorgt voor eenvoudige, veilige montage en extra stabiliteit. Speciale springveren in een echte gouden kleur. Is als beste getest in het BERG testlab en verdeelt de springkracht om zo beter, makkelijker, veiliger en langer te springen.

 

Beschikbare afmetingen:
270cm 330cm 380cm 430cm 430 Tattoo

 

Alle maten zijn ook beschikbaar in het Ground model. Voorbeeld trampoline met safety net

BERG ELITE+

Voorbeeld trampoline inground model met én zonder safety-net

BERG Elite+ InGround Green + Safety Net T-series 2015Elite+ Padding Green 12,5Ft
Voorbeeld trampoline twin spring gold

2015 Elite+ springs and padding2015 T-section Elite+

EAZY FIT: vanaf € 599

Een trampoline hoeft niet altijd rond te zijn. Door de diagonaal geplaatste opstelling beschikken deze BERG-trampolines over 30% meer veren dan normaal. De veren en de veerweg zijn daarbij ook langer waardoor de trampoline over nog meer kracht en souplesse beschikt. Afmetingen: 330 x 220 cm. Ook InGround beschikbaar. Voorbeeld Easyfit met safety net + Voorbeeld InGround zonder safety net:


BERG trampolines zijn verkrijgbaar bij Simplay.  Contacteer ons op het gsmnr 0473/24.11.17 , mail naar info@simplay.be of kom gewoon eens langs om ze te bekijken.BERG EazyFit trampoline

GRAND CHAMPION: vanaf € 829 (exclusief Safety net

De grootste van allemaal. Deze ovale trampoline heeft het beste van 2 werelden: Het springcomfort van een langwerpige trampoline door het springen in een springlijn en de sterkte van een gebogen frame. Het frame is voorzien van een zwarte coating. Ook verkrijgbaar in de inGround versie en eenvoudig en veilig te installeren net boven de grond. Afmetingen: 515 x 365 cm. Voorbeeld grand champion:


BERG InGround Grand Champion + Safety Net Deluxe - Grand Champion 2015BERG Grand Champion + Safety Net Deluxe - Grand Champion 2015

FRAME NET


Frame net

AFDEKHOES


35.98.32.01 Round Cover

SPRINGDOEK TATTOO


Jump mat GS 14ft (430)Tattoo

ANKERSET


35.99.10 Ankerset

TRAPJE


35.90.01.00 Ladder

 

 

Al onze prijzen zijn indicatief en onderheven aan marktschommelingen. Getoonde afbeeldingen dienen als leidraad.

GO-KARTS & SKELTERS

Sticky_skelter&gocarts

Waarom kiezen voor een GO-KART van BERG?

Jarenlang speelplezier // Design // Innovatie // Kwaliteit // Veiligheid

Lekker door de straten racen of van de heuvels crossen? Niets is te gek op een BERG go-kart.
Ook voor jou is er een favoriete go kart ontwikkeld. BERG heeft een assortiment van wel meer dan 40 go karts. Bekijk ze allemaal en ontdek welke go-kart het beste bij jou past!

VERSNELLINGEN
Voorwaarts Achterwaarts Vrijloop Torpedo Versnellingen
AF V V V
BFR V V V V
BF-3 V V V V V
BFR-3 V V V V V

AF: Dit staat voor Automatic Freewheel.
Bij dit systeem kun je de trappers stil houden terwijl je rijdt! Bij een heuveltje af hoeven de trappers dus niet mee te draaien. Wanneer je achteruit trapt zal de skelter achteruit rijden.
BFR: Dit staat voor Brake Freewheel Reverse.
Dit systeem zorgt ervoor dat de skelter beschikt over een terugtraprem, een vrijloopfunctie en een achteruitrijfunctie en dat allemaal enkel door de trappers te draaien. Je hoeft dus niet te schakelen.
BFR-3: Deze uitvoering bevat niet alleen het BFR systeem maar heeft daar bovenop ook nog eens drie versnellingen! Deze versnellingen kan je makkelijk handmatig selecteren.Heb je nog vragen, laten het ons weten. Of lees alvast even de FAQ op de website van BERG.

BUZZY

Met de BERG Buzzy doe je de eerste trapervaring op. Zelfs in de scherpste bochten blijven je voeten stevig op de pedalen zitten. Al trappend leer je het principe van fietsen goed begrijpen.

BUZZY (art.nr. 24.30.00) FIAT BUZZY (art.nr. 24.30.10)

BIKY

De BERG Biky traint het evenwichtsgevoel bij jonge kinderen. Het speciaal ontwikkelde frame om de voeten op te plaatsen zorgt voor een ideale balansoefening. Door de luchtbanden is de BERG Biky erg comfortabel in gebruik.

BERG BIKY WHITE (art.nr. 24.75.02) BERG BIKY GREY (art.nr. 24.75.01) BIKY JOHN DEERE (art.nr. 24.75.03)

BUDDY

Een supercoole skelter waarmee je urenlang heerlijk buiten kunt rondrijden. De Buddy is verstelbaar, altijd stabiel en voorzien van een uniek BFR-systeem waarbij je met je pedalen kan remmen en na stilstand direct achteruit kan trappen.

BUDDY ORANGE (art.nr. 24.20.60) BUDDY WHITE (art.nr.24.20.61)BUDDY JOHN DEERE (art.nr. 24.21.24) BERG FENDT (art.nr. 24.21.54) BUDDY FERRARI (art.nr. 24.23.00) BUDDY JEEP JUNIOR (art.nr. 21.21.34)

CHOPPY

Lekker licht en relaxed rijden met het brede en hoge stuur van de BERG Choppy. Het stoere ontwerp van deze skelter zorgt ervoor dat je meteen de bink van de buurt bent. Dankzij één voorwiel is de skelter extra wendbaar. Laat de toertocht maar beginnen.

Choppy-side2

RALLY ORANGE / JEEP ADVENTURE / MUSTANG

Voor de deur, in de straat, in je sportclub of op je favoriete veldje. Met de compacte BERG skelters houd je samen met je vriendejes geweldige competities. Wedstrijdjes, heel hard racen, lange afstanden of snel slalommen. Je nieuwe BERG skelter kan het allemaal! Uitgerust met luchtbanden voor een comfortabele wegligging en met een uniek BFR-systeem.


RALLY ORANGE


RALLY ORANGE (artn.nr 24.40.00)

JEEP ADVENTURE


JEEP ADVENTURE (art.nr. 24.40.10)

MUSTANG


FORD MUSTANG (art.nr. 24.40.20)

COMPACT


BERG COMPACT SPORT (art.nr. 07.30.01)BERG COMPACT PINK (art.nr. 07.30.02)

CLASSIC

BERG BASIC BFR (art.nr. 07.10.06)BERG EXTRA BFR (artnr. 07.10.00)

BERG  SPORT BFR (art.nr. 07.10.01)

FARM

BERG-Case-IH-Side-2BERG-Claas-SideBERG Deutz Fahr BFR-3 side  1BERG-Fendt-SideBERG-John-Deere-SideBERG-New-Holland-Side-(2)

OFF ROAD

BERG X-PLORE (art.nr. 07.10.03)BERG SAFARI (art.nr. 07.10.07)

SPECIALS

BERG Route 66 BFR (art.nr. 07.10.04)Chopper with childerenBERG X-CROSS (art.nr. 07.10.08) BERG BLACK EDITION (art.nr. 07.10.05)BERG RACE BFR (art.nr. 07.10.02)Ferrari 150 ° Italia BackBERG-Jeep-Revolution-Side

Met het aantrekkelijke design zorgt deze familiefiets voor onvergetelijke momenten.

BERG Gran Tour Racer 4 seats

PIMP JOUW SKELTER

Maak jouw go-kart of skelter uniek met één van deze accessoires. Vind je niet direct wat je zoekt, laat het ons zeker weten.

Al onze prijzen zijn indicatief en onderheven aan marktschommelingen. Getoonde afbeeldingen dienen als leidraad.

LIVING PUPPETS

Sticky_LivingPuppets

Living Puppets zijn ontzettend lieve handpoppen, die professioneel maar ook particulier gebruikt worden bij het stimuleren van persoonlijke verzorging, taalontwikkeling, (samen)spel en (samen)werken bij kleine en grote kinderen. Inzake conflicthantering en verhogen van zelfvertrouwen en weerbaarheid dragen zij dagelijks hun steentje bij. Deze poppen zijn niet alleen leerrijk maar kunnen ook het beste en liefste knuffeltje / vriendje worden van jouw kapoen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende categorieën. Kom zeker en vast eens langs om een kijkje te nemen.

Getoonde afbeeldingen dienen als leidraad.